Yritys Phone Email Help
  Yritys
Toiminta-alueet
Yhteystiedot
Asiakkaat
Togon konsulaatti
Consulate of Togo
Togos Konsulat
  
 
Jäsenyyksiä









































































Soita 020 74 66 050

 

ACC Group

Yhtiöryhmään kuuluu asiakkuuksienhallinnan, myynnin, asiakaspalvelun sekä markkinoinnin kehittämiseen ja toiminnallisiin sekä teknisiin palveluihin ja ratkaisuihin erikoistuneita yhtiötä ja taloushallinnan yritys.

Tekniset palvelut ja ratkaisut
ACC Groupin ja ASG:n asiantuntijoilla on pitkä ja monipuolinen kokemus myynti- ja asiakaspalveluorganisaatioiden perustamisesta ja kehittämisestä sekä niiden teknisistä ja toiminnallisista ratkaisuista.

Asiakkaamme ovat pääasiassa suomalasia yrityksiä. Olemme toteuttaneet yksittäisiä kehityshankkeita myös muissa Pohjoismaissa sekä Baltiassa.

Yrityksen toiminta-alueena on yllämainitun lisäksi kommunikointiin, kontaktointiin, asianhallintaan ja niiden prosesseihin sekä teknologiaratkaisuihin liittyvää kuluttajansuoja- ja tietosuoja-asiat.

Erityisosaamisalueenamme on contact ja call centereissä monikanavaisesti toteutettu ulkoinen ja sisäinen kontaktointi ja kommunikointi.

Taloushallinta
Info House (ent. AcmA) on palvellut pääasiassa suomalaisia PK-sektorin yrityksiä jo vuodesta 1997 lähtien. Info House siirtyi sähköiseen taloushallintoon vuonna 2005 ja tarjoaa kustannustehokkaita palveluitaan joustavasti joko koko- tai osaulkoistuksena.



ASG Myynti ja konsultointipalvelut

Teknologian ja liiketoiminnan alueilta koulutusta sekä kokemusta hankkineet konsultit toteuttavat asiakasprosessien ja kontaktireititysten sekä näiden toteutuksessa tarvittavien ratkaisujen konsultointia ja suunnittelua.

Siirry ASG:n kotisivulle »



ASG Järjestelmät ja laitteet

Toiminnan taviote

Tarjota asiakkaan käyttöön joko pilvipalveluna (cloud service) tai asennettuna (on-premise) yrityksen kontaktoinnin, kommunikoinnin ja asianhallinnan sekä raportoinnin tarpeet parhaiten täyttävät ratkaisut.


Järjestelmät

Järjestelmät on saatavina joko asennettuna tai palveluna.

Monikanavajärjestelmät asiakkaiden ja yrityksen sisäiseen käyttöön
- ääni, kuva, sähköposti, chat, SoMe, FtoF
- tietämyskannat
- yhteydet ja liittymät

Järjestelmät yrityksen sisäiseen käyttöön
- tallennus, laatuanalyysit ja raportointi
- asianhallinta ja resurssisuunnittelu

Laitteet

Laitteet toimitettuna asiakkaan ilmoittamaan tilaan
- palvelimet ja palomuurit
- puhelimet ja sankaluuri

Siirry ASG:n kotisivulle »



ASG Toimitus-, ylläpito- ja päivystyspalvelut

Toiminnan tavoite

Varmistaa asiakkaan kontaktointiin liittyvien ratkaisujen tekninen ja toiminnallinen korkea laatutaso ja toimintavarmuus nopean ja läpinäkyvän palveluprosessin sekä asiantuntevan ja vastuullisen henkilöstön avulla.

Palvelut asiakkaalle

On-Premise (OP) ja Cloud (C) –ratkaisut
- toimitus ja asennus (OP) / palvelun pystytys (C)
- ohjelmointi ja dokumentointi
- testaus ja tarkastus
- käyttökoulutus ja opastus
- maksuton ja osapuolille läpinäkyvä tikettijärjestelmä
- automaattinen ja ajantasainen tiketti-informaatio
- vapaavalintaiset päivystys- ja palveluajat
- kiinteät vikailmoitusten ja palvelupyyntöjen vasteajat

Toimenpiteitä toteuttavat päämiesten sertifioimat ja kouluttamat ict-asiantuntijat, joilla on asianmukainen taustakoulutus ja pitkä alan kokemus.


Jätä tästä meille yhteydenottopyyntö »

Siirry ASG:n kotisivulle »



Info House

Info House on taloushallinnan palveluyritys, jonka tarjontaan kuuluu sähköiset myyntireskontra-, ostoreskontra-, palkanlaskenta- ja kirjanpitopalvelut. Nämä automatisoidut toiminteet yksinkertaistavat toimintoja ja varmistavat niiden oikeellisuuden.

Asiakasyritys voi ulkoistaa nämä palvelut joko osittain tai kokonaisuutena Info Houselle. Toteutusvaihtoehtoja on lukuisia alkaen perinteisestä, vain paperidokumentteihin perustuvasta, ja päätyen moderniin, täysin sähköistettyyn, taloushallintaan.
Jos asiakasyritys päättää liittyä Info Housen taloushallinnon järjestelmään, voi se hoitaa itse kaikki tai osan taloushallinnon toimenpiteistä järjestelmän avulla ja tiedot ovat silloin ajan tasalla

Valittavista vaihtoehdoista riippumatta kirjanpitotiedot kirjautuvat yhteisessä käytössä olevaan järjestelmään ja ovat aina asiakkaan käytettävissä ajantasaisina.

Kaikissa valituissa toimintatavoissa Info House tarkistaa ja tarvittaessa oikaisee kirjaukset.

Ota yhteyttä talousjohtaja Taru Kaasinen (020 74 66 050 tai etunimi.sukunimi@infohouse.fi), jotta voimme sopia yrityksellenne parhaiten sopivasta toimintatavasta!

Linkki ohjelmistotoimittajan sivulle »




Yhteystiedot

ACC Group
Teknobulevardi 3-5
FI-01530 Vantaa

Puh: +358 (0)20 74 66 050